46.týždeň Ponuka polievok a hotových jedál.
.
Pondelok 11.11.
0,25 l Paradajková s cestovinou
1 200 g Špenát s 2x volským okom a zemiakovou kašou
2 130 g Kuracie prsia na prírodno, ryža
3 100 g Vyprážaný hermelín, hranolky, tatárska omáčka
4 150 g Kurací steak na zelenej fazuľke s americkými zemiakmi

Utorok 12.11.
0,25 l Kapustová s klobásou
1 300 g Tekvicový prívarok s bravčovým perkeltom, chlieb
2 130 g Kráľovská pochúťka so zemiakovou kašou
3 100 g Vyprážaný hermelín, hranolky, tatárska omáčka
4 150 g Kurací steak na zelenej fazuľke s americkými zemiakmi

.
Streda 13.11.
0,25 l Cesnaková s údeným syrom
1 300 g Bolonské špagety
2 150 g Sviečková na smotane s kysnutou knedľou
3 100 g Vyprážaný hermelín, hranolky, tatárska omáčka
4 150 g Kurací steak na zelenej fazuľke s americkými zemiakmi

.
Štvrtok 14.11.
0,25 l Vrchárska
1 300 g Zemiakové halušky (varí šéfka podľa receptu, ktorý ste videli v Joj-ke Na chalupe)
2 130 g Rajský sen s opekanými zemiakmi
3 100 g Vyprážaný hermelín, hranolky, tatárska omáčka
4 150 g Kurací steak na zelenej fazuľke s americkými zemiakmi

Piatok 15.11.
0,25 l Šošovicová s párkom
1 300 g Dukátové buchtičky
2 150 g Pečené vykostené kuracie stehno, ryža s kukuricou
3 100 g Vyprážaný hermelín, hranolky, tatárska omáčka
4 150 g Kurací steak na zelenej fazuľke s americkými zemiakmi