50.týždeň Ponuka polievok a hotových jedál.
.
Pondelok 9.12.
0,25 l Brokolicový krém
130 g Kuracie prsia na kari, ryža
100 g Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou
300 g Bryndzové halušky
150 g Bravčový rezeň v syrovom cestíčku s americkými zemiakmi

Utorok 10.12.
0,25 l Francúzska
130 g Závitok z krkovičky na restovanej zelenine so zemiakmi
130 g Kuracie na spôsob bažanta s ryžou
120 g Vyprážaný hermelín s hranolkami a tatárskou omáčkou
150 g Bravčový rezeň v syrovom cestíčku s americkými zemiakmi

.
Streda 11.12.
0,25 l Zeleninová s fliačkami
300 g Zemiakový prívarok s volským okom
150 g Bravčové so syrovou omáčkou a cestovinou
300 g Bryndzové halušky
150 g Bravčový rezeň v syrovom cestíčku s americkými zemiakmi

Štvrtok 12.12.
0,25 l Šošovicová mliečna
150 g Golem placka so šalátom
200 g Bravčové s fazuľou a hráškovou ryžou
300 g Zemiakové halušky so zemiakmi cibuľkou a slaninkou
150 g Bravčový rezeň v syrovom cestíčku s americkými zemiakmi

Piatok 13.12.
0,25 l Kapustnica s klobáskou
300 g Buchty na pare
150 g Hovädzie varené s chrenovou omáčkou a kysnutou knedľou
120 g Vyprážaný hermelín s hranolkami a tatárskou omáčkou
150 g Bravčový rezeň v syrovom cestíčku s americkými zemiakmi